+

Bli medlem

 

Som medlem i Nyckeln – Personalklubben Motala kommun får du:

  • En gemenskap, både på arbetet och på fritiden
  • En rikare fritid
  • Möjlighet att delta i vår uppskattade Femkamp
  • Mängder av rabatter på evenemang och resor (se vad som är på gång i vår Aktivitetskalender)
  • Rabatter i ett 40-tal olika butiker och på träningskort på flera olika gym
  • Medlemskap i KAF (Kommunanställdas fritidsförbund) som i sin tur har mängder av fina erbjudanden.
  • http://kafinfo.se/

Hur blir jag medlem?

Medlemskapet i personalklubben Nyckeln är numera kostnadsfritt

Som en del i kommunens hälsofrämjande arbete kommer nu samtliga medarbetare att erbjudas ett kostnadsfritt medlemskap i Personalklubben Nyckeln.

Du måste aktivt söka ditt medlemskap via Cardskipper där man registrerar sig för att få sitt medlemskort antigen direkt i sin mobiltelefon eller som möjlighet att skriva ut i pappersformat. Även om du varit medlem tidigare behöver du göra detta. I denna app får du ta del av nyheter, erbjudanden och annan information. Om du redan använder dig av Cardskipper, för någon annan organisation, kan du lägga till detta kort genom att klicka på plustecknet längst upp till höger i appen. För medlemsakap som pensionär eller Konst och -Kultursektionen väljer du det vid din regsistrering och betalning går för tillfället bara att göra med faktura.

För att registrera dig samt installera ditt kort och appen Cardskipper trycker du länken nedan.

https://apply.cardskipper.se/i3a

Läs om hur du gör om du inte har en IOS/Android enhet, då kan du logga in på member.cardskipper.se  efter att du loggat in dig på länken ovan.

Vanliga frågor hittar du svar på här:

http://cardskipper.se/Support

Du väljer själv om du bara vill bli medlem i Nyckeln, med tillgång till evenemang och rabatter, eller om du även vill bli medlem i konst- och kultursektionen där ditt medlemskap genererar en lott där 1 av 10 ger vinst i det årliga konstlotteriet.

 Hur vet jag vad som är på gång?

Nyckelns aktiviteter och evenemang läggs in i en aktivitetskalender här på hemsidan. Ett kortare medlemsblad skickas ut via kommunens hälsoombud och chefer den första varje månad. Medlemsbladet är ett komplement till den digitala informationen (hemsidan, intranätet och Facebook) och innehåller en kortfattad information om aktuella och kommande aktiviteter.

Hur anmäler jag mig till aktiviteterna?

För att anmäla dig till Nyckelns aktiviteter följer du anmälningslänken som du hittar för varje aktivitet i aktivitetskalendern.

Problem?

Har du problem med registrering, anmälan, betalning eller funderingar som rör informationen ovan, kan du höra av dig till Nyckelns kansli på 0141-22 51 04.


Nyckeln på Facebook

3 dagar sedan

Nyckeln - Personalklubben Motala Kommun

Grattis kvällens vinnare som fick med sig varsin fin tavla hem! Tack Vadstena Sång & Pianoakademi som sjöng så vackert för oss! Tack Gymnasiesärskolan för den goda buffé vi fick avnjuta! Tack alla medlemmar som kom och gjorde kvällen trevlig! ... Se merSe mindre

1 vecka sedan

Nyckeln - Personalklubben Motala Kommun

Koncentration, tålamod och övning ger resultat upptäckte Kalligrafi-deltagarna. Kul att upptäcka det efter bara en kväll! Så det är bara mer koncentration, tålamod och övning som behövs för att bli ännu bättre!! ... Se merSe mindre

2 veckor sedan

Nyckeln - Personalklubben Motala Kommun

Hej då Pippi, Madicken, Rasmus och alla andra! Det var kul att träffa er idag. Efter en hel dag fylld med lek, upptåg och teater är det faktiskt skönt att få sätta sig på bussen hem. ... Se merSe mindre

3 veckor sedan

Nyckeln - Personalklubben Motala Kommun

Färg, färg, färg, mönster, färg, färg, mönster, mönster, färg, färg sammanfattar dagen.
Nöjda mässbesökare fyllda med inspiration återvänder hem.
... Se merSe mindre

Lämna gärna förslag på aktiviteter här!

Ditt namn (obligatoriskt)

Din mejladress (obligatorisk)

Ditt meddelande